POKROKOVÉ, KLINICKY TESTOVANÉ KOSMETICKÉ PRODUKTY

ŠVÝCARSKÉ STANDARDY KVALITY

Společnost Intercosmetica Neuchâtel S.A., Švýcarsko, byla založena v roce 1956 německou skupinou Wella. Skupina Zepter Group koupila společnost Intercosmetica v roce 1996, a tak vznikla divize Zepter Cosmetics & Luxury.

Prostřednictvím vlastního oddělení výzkumu a vývoje a oddělení testování pleti laboratoře Intercosmetica neustále zkoumají a testují čisté a účinné receptury pro novou generaci kosmetiky. Společnost Intercosmetica má nejvyšší úroveň systémů řízení kvality (certifikát ISO 9001:2015) a zaručuje dokonalou kontrolu svých kosmetických řad. Počínaje vývojem chytrých receptur až po výrobu finálního produktu společnost Intercosmetica plně podporuje projekty svých klientů.

Kombinací inovativních technologií s přírodními a organickými účinnými látkami dosáhla společnost Zepter Cosmetics vynikajících výsledků v oblasti fytokosmetiky a její kosmetická řada je dokonalým řešením pro posílení a ochranu vašeho zdraví a krásy.

Švýcarská laboratoř ZEPTER vám nabízí přírodní a hi-tech kosmetické produkty bez obsahu parabenů pro rychlé a intenzivní výsledky proti stárnutí pleti v kombinaci s obzvláště šetrnými přípravky, které jsou určeny pro tu nejcitlivější pleť.

  • Laboratoře pro výzkum a vývoj vyvíjejí inovativní receptury.
  • Institut pro testování pleti testuje jejich účinnost prostřednictvím bioinženýrských hodnocení, spotřebitelských testů a patch testů.

Intercosmetica laboratories

Quality Certificates

INOVACE

Spojením nejnovějších objevů v kosmetické dermatologii a genetice jsme se dostali o krok blíže k nalezení řešení pro dokonalý, mladý a zdravý vzhled – našim účinným švýcarským sérům proti stárnutí.

Hvězdou našich nově vyvinutých sér je GOLDEN SEAWEED (Antileukin 6), jedinečný extrakt z mořských řas. Díky použití nejvyšší koncentrace zlatých mořských řas se výrazně snižuje poškození DNA a dosahuje se maximálních účinků proti stárnutí pleti