ZNOVUOBJEVTE SAMI SEBE

Elegantní, luxusní a dobrodružné vůně vytvořené speciálně pro pány nabízejí smyslový požitek, energii a svobodu prostřednictvím Philip Men.

Philip for Men, řada péče o pleť určená pro moderní a aktivní muže 21. století. Nové složení je obohacené o čisté účinné látky, extrahované nejmodernějšími švýcarskými biotechnologickými metodami. Tato řada, založená na výjimečné účinnosti SNOW ALGAE, nabízí okamžitě viditelné výsledky pro dokonale upravený vzhled. Řada Philip for Men je 100% bez parabenů a je hypoalergenní – nejvyšší standard ochrany citlivé pleti.

EFEKTY

Poprvé byl tento výživný koncept upraven pro kosmetické přípravky, které aktivují mechanismy dlouhověkosti v kožních buňkách.

Oprava DNA a detoxikace kožních buněk jsou základem nové Zepter péče o pleť pro muže. Snow Algae poskytuje pleti výhody diety, aniž by bylo nutné zavádět nízkokalorický režim. Výtažek ze sněžné řasy aktivuje faktor dlouhověkosti v kožní buňce (Klotho gen), omlazuje pleť na buněčné úrovni a posiluje obranný mechanismus buněk tím, že stimuluje mimetické omezení kalorií.

PHILIP_for_MEN_grooming_2_02aa-(4)

SLOŽENÍ

A unique extremophile alga from the Swiss mountains, snow algae is known for its ability to thrive in harsh environments, at temperatures below 0° C in glaciers and in permanent snow, while most other plants either reduce their metabolic activities or are simply unable to survive.

Extrakt ze sněžné řasy aktivuje faktor dlouhověkosti v kožní buňce (gen klotho) a posiluje obranný mechanismus buněk tím, že stimuluje omezení příjmu kalorií, aniž by musel být zaveden nízkokalorický režim. Proto je považován za průkopnickou složku proti stárnutí. SNOW ALGAE je zpracována pomocí nejnovějších biotechnologických metod a zapouzdřena do LIPOSOMŮ.

Vědci společnosti Zepter našli ve sněžných řasách účinnou fyto látku, která napodobuje účinky kalorické restrikce a tímto způsobem dokáže zlepšit životnost kožních buněk.

V mnoha experimentech bylo prokázáno, že omezení příjmu kalorií zlepšuje zdravotní rozpětí i délku života jedinců, a je proto považováno za průkopnickou strategii proti stárnutí. Omezení příjmu kalorií je prokázaným mechanismem pro prodloužení délky života organismů.

Philip_for_men_Zepter-(1)