VAŠE STYLOVÁ VOLBA PRO LUXUSNÍ STŮL

Kimono, Caprice, Senator a Venus jsou názvy sad příborů Zepter. Jedinečný výběr odolných materiálů a postříbřených, pozlacených a leštěných povrchů pro luxusní styl.

Kvalita, funkčnost a design příborů Zepter splňují nejvyšší standardy. Jsou vyrobeny ze špičkové oceli CrNi 18/10. Jejich tloušťka dosahuje až 4 mm, čímž překonává standardy kvality příborů.

Špičková technologie, neustálý odborný dohled a kontrola kvality zaručují nejvyšší kvalitu každého jednotlivého kusu. Společnost Zepter získala certifikát, který potvrzuje špičkovou kvalitu jejích sad příborů.

(Číslo certifikátu - ZE 53549 Prověřená kvalita Zepter – kus za kusem).

Každý má jiné požadavky a vkus, a proto jsou sady vytvářeny tak, aby vyhovovaly různorodým potřebám a přáním. Přesněji řečeno, každý si může vybrat sadu příborů, která uspokojí jeho požadavky na domácnost a osobní vkus.

Příbory Zepter jsou vyrobeny z oceli CrNi 18/10, a to ve čtyřech variantách, přičemž každá součást leštěných sad se vyznačuje zářivým leskem. V závěrečné fázi výroby je na předměty nanesena vrstva velmi tvrdého stříbra a zlata (24karátové ryzí zlato a 999karátové ryzí stříbro o tloušťce až 40 mikronů).

NEJLEPŠÍ KVALITA PRO TEN NEJELEGANTNĚJŠÍ STŮL