MISTROVSKÉ NÁDOBÍ

Patentovaný systém, jedinečné a věčné řešení pro správný způsob přípravy zdravých potravin.

Špičková nádoba Masterpiece Cookware Zepter Metal 316L, pokročilá technologie a inovativní design umožňují vaření bez vody a smažení bez tuků, díky čemuž je  jídlo zdravější, chutnější, zachovává si své přirozené aroma, chutě, nutriční a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bílkoviny, mikro a makro stopové prvky ), obsahuje méně kalorií a žádné nebezpečné látky. Vaření pomocí stohovatelného systému Masterpiece Cookware šetří jídlo, energii, čas a peníze, ale hlavně chrání vaše zdraví.

Zepter Masterpiece System již dávno dobyl svět. Dnes jsou ale tyto nádoby potřeba více než kdy jindy, a to v každé kuchyni. Naskočte na vlnu zdravého stravování s Zepter jednoduše a efektivně. Masterpiece Cookware je evidentní způsob, jak si zkvalitnit život.

Zepter Masterpiece Cookware

ZEPTER SUPERIOR METAL 316L

  • Přenáší teplo rovnoměrně
  • Jídlo se nepřipaluje
  • Zcela odolný proti korozi
  • Nemění barvu
  • Je neporézní a nezadržuje pachy potravin
  • Snadnější použití, čištění a údržba
  • Nezničitelný, odolnější vůči fyzikálním a chemickým vlivům
  • Šetrný k životnímu prostředí
  • Je neutrální a nezpůsobuje alergie
  • Neomezená záruka
  • Moderní design a technologie

Zepter-Masterpiece-Cookware_20_CZ

AKUTERMÁLNÍ KOMPAKTNÍ DNO ZEPTER

Patentované trojité Zepter akutermické kompaktní dno (ZAC) je srdcem správného a trvalého způsobu přípravy zdravých potravin. Je vyrobeno ze 3 vrstev lehkého kovu: indukční, akumulační a vodivé. Je lisován lisovacím strojem, který vyvíjí tlak až 2 000 tun (nelepí se ani nepájejí). Po použití je nezničitelný, pevný a nedeformovatelný.

ZAC akumuluje energii a rychle a rovnoměrně přenáší teplo do jídla, což umožňuje vařit při nízkých teplotách. Ušetří 70 % potravin a energie. Určeno pro všechny zdroje tepla, včetně indukčního tepla.

Zepter-Masterpiece-Cookware_26_CZ

URA - REVOLUČNÍ NEPŘILNAVÁ TECHNOLOGIE

Zepter URA (Ultimate Resistant Application) je inovativní nepřilnavá technologie. Na povrch není nanášen žádný škodlivý nátěr, takže je bezpečný pro vaše zdraví.

Nepřilnavý povrch je vytvořen unikátní metodou, která zlepšuje strukturu kovu na vnitřním povrchu hrnce; je nedílnou součástí stávajícího kovu a nelze jej oddělit, takže nádoby Zepter Smart Line Masterpiece jsou nezničitelné, věčné a naprosto bezpečné.

Zepter-Masterpiece-Cookware_27_CZ

ZEPTER MULTIFUNKČNÍ VÍKO

Je těžší, což zajišťuje, že z vnitřku hrnce nic neunikne.

Nádherný moderní design víka Zepter má konvexní tvar se stylizovanými „vlnami“. Střed víka je vyšší a kulatější, nabízí větší objem. Pro větší pohodlí lze víko Zepter položit na patentované rukojeti Zepter, aby se šetřilo místem na pracovní desce.

Speciálně navržené víko Zepter dokonale padne na okraj hrnce a hermeticky uzavře hrnec vodním uzávěrem, což umožňuje proces Zepter Closed Circle.

Zepter-Masterpiece-Cookware_25_CZ

ZEPTER CLOSED CIRCLE

Zepter Closed Circle je proces, kdy pára uvolněná jídlem stoupá nahoru, kondenzuje při kontaktu s poklicí, která je vždy chladnější než zbytek hrnce, a kape dolů na jídlo. Proces probíhá nerušeně, dokud není jídlo dokonale propečené. 

Proces Zepter Closed Circle umožňuje, aby výživná tekutina zůstala uvnitř hrnce a uchovala jídlo, které se vaří ve vlastní šťávě. Zepter Closed Circle zajišťuje správný způsob přípravy zdravého jídla bez přidávání vody nebo tuků a vždy při nízkých teplotách.

Zepter-Masterpiece-Cookware-24_CZ

ZEPTER OKRAJ NÁDOBY

Je chladnější než dno nádoby a vždy zůstane čistý.

ZEPTER STĚNY/TĚLO NÁDOBY

Vždy chladnější než dno, umožňuje kondenzaci výživných tekutin a proces Closed Circle.

BEZPEČNÝ DOTYK – RUKOJETI ZEPTER

Patentované rukojeti Zepter jsou jedinečně navrženy tak, aby se nepřehřívaly díky patentované technologii zajišťující minimální konektivitu s tělem nádobí Zepter Masterpiece. Jejich ergonomický a stylový design umožňuje pohodlné pevné uchopení a snadnou manipulaci. Rukojeti je bezpečné vkládat i do trouby a snadno se čistí.

  • Jedinečně navržené a patentované, aby se nepřehřívaly
  • Ergonomické a stylové
  • Speciální aplikace Zepter PVD
  • Vynikající životnost a odolnost proti poškrábání
  • Chytrý a praktický design, který vám umožní položit poklici na rukojeti hrnce
  • Vhodné do trouby (nutné vytahovat pomocí rukavic chránících před popálením)

Zepter-Masterpiece-Cookware_22_CZ

ZEPTER TERMOCONTROL

Zepter Thermocontrol je zařízení, které vám umožňuje připravovat zdravé jídlo správným způsobem při správné teplotě a řídit proces vaření bez zvedání víka. 

Jídlo se vaří ve vlastní šťávě při nízké teplotě, přičemž si zachovává své nutriční a biologické hodnoty. Proces Closed Circle probíhá nerušeně.

Zepter-Masterpiece-Cookware_21_CZ

SUPERIOR MULTISYSTÉM

Společnost Zepter vytvořila systém založený na celé řadě nádobí, které lze použít k přípravě každého pokrmu. Zepter Superior Multisystem vám může poskytnout cokoli potřebujete v otázce  velikosti a tvaru nádoby.

HLUBOKÉ NÁDOBY jsou ideální pro lahodné polévky a consommé.

OVÁLNÉ NÁDOBY se používají ke snadnému pečení čehokoli pro vás samotné, vaši rodinu nebo hosty.

Potřebujete perfektní nádobu pro vaše dušená jídla? Vyberte si z našich různě velkých nádob pro svůj další zdravý kulinářský úspěch.

Máte mlsnou na smažené jídlo? Ke smažení bez přidání tuku použijte pánve Zepter.

Potřebujete dokonalý gril? Použijte QUADRA a vylepšete svůj zážitek z vaření nejen správně připraveným zdravým jídlem, ale vařením s výjimečnými tvary nádobí, které vás ohromí svou krásou a praktičností.

A pokud jste skutečný šéfkuchař, který je zvyklý objevovat různé kultury prostřednictvím chutí a vůní místních kuchyní, přineste si Asii k sobě domů a připravte si zdravé jídlo v našem Zepter WOKU.

KOMÍNOVÉ VAŘENÍ

Superior Multisystem umožňuje vrstvené vaření, pomocí kterého připravíte současně 2–3 jídla na jedné varné desce, vždy při nižších teplotách, čímž se zachovají nutriční hodnoty potravin.

Zepter-Masteriece-Cookware-11_CZ

ZEPTER SUPERIOR MULTISYSTEM VÁM DÁ VÍCE!

  • Patentovaný systém pro správný a věčný způsob přípravy zdravých potravin pro lepší a delší životnost
  • Kvalitní kov, špičková technologie a luxusní design
  • Bezpečné, hygienické, šetrné k životnímu prostředí
  • Multifunkční, se současnou přípravou více jídel na jednom zdroji tepla
  • Snadné použití a snadná údržba
  • Šetří energii, jídlo, čas i peníze
  • Chrání vaše zdraví
  • Investice pro budoucí generace

JEZTE ZDRAVĚ. ŽIJTE LÉPE. ŽIJTE DÉLE

Zepter-Masterpiece-Cookware-10_CZ