KVALITA A ELEGANCE V KAŽDÉM DETAILU

Jen výtvor, který vzbuzuje emoce, může mít zvláštní hodnotu a zaslouží si naši pozornost, protože dělá náš život krásným.

V našich životech je mnoho příležitostí, které vyžadují krásnou a nezapomenutelnou oslavu. Svatba, narození miminka, plnoletost, narozeniny, promoce, povýšení v práci, výročí svatby a spoustu dalších. To jsou události, kdy se chceme podělit o naši radost s našimi nejbližšími. Ať už jde o oslavu nebo každodenní oběd, nemělo by se jednat jen o návyk. Potřebou moderního člověka je učinit svůj život lepším a šťastnějším v každé situaci.

Sklo se stalo symbolem pohostinnosti a vyjádřením naší radosti z toho, že jsme hostitelem. S ním posíláme jednoduchou zprávu: „Vítejte!“ Ať už hostíte krátkou nečekanou návštěvu, pozvali jste své blízké na slavnostní oběd či pořádáte rodinnou oslavu, sklenice na stole vás reprezentují a dělají tyto chvíle příjemnějšími a formálnějšími.

Vysoké sklenice se stopkou jsou symbolem přátelství, pohostinnosti a porozumění. Volají po uvolněnější, srdečnější a přátelské konverzaci. Výběr nápojového setu je ale náročnější, než by kdokoli mohl zpočátku předpokládat. Kultura prostírání je závislá nejen na ekonomických prostředcích, ale také na citu pro pohostinnost. Pouze lidé, kteří chápou a ctí estetiku prostírání, vědí, jak si vybrat skutečné hodnoty a jak si užít krásu setkání s jinými lidmi.

VÝHODY PRODUKTU


Nápojové sety Zepter mají ty nejlepší vlastnostI: Materiál, Praktičnost a funkčnost, Design, Údržba (mytí)

Výběr z více exkluzivních sad: La Perle, Prince, Baron, King, Taiga, Conte, Astra. Tato krásná jména mluví sama za sebe. Tyto umělecké produkty pro každou příležitost jsou harmonickým spojením kvality a funkčnosti, třídy a avantgardního stylu.

Co je společným jmenovatelem exkluzivních setů Zepter? Jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli (CrNi 18/10 – věčná, nezničitelná nerezová ocel); žádná část sady nemůže být zlomena nebo poškozena.

  • Sety jsou k dispozici také se zdobenými zlatými obroučkami. Luxusní 24karátové pozlacení přidává sklenicím na kvalitě a zvyšuje jejich estetiku.
  • Jejich design je exkluzivní, krásný a nestárnoucí. Dokonale se hodí do každého interiéru s moderním i klasickým nábytkem.
  • Každý druh nápoje si zachová svou specifickou původní chuť, jelikož mezi sklenicí a jejím obsahem nedochází k žádným chemickým reakcím. Díky tloušťce sklenic a kvalitě materiálu nemůže světlo a teplota ovlivnit kvalitu nápoje.
  • Snadno se udržují a skladují.

VÝHODY PRODUKTU

Každá část je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů: nerezové oceli, stříbra o ryzosti 999 a 24karátového zlata. Základním materiálem je ocel, ke zdobení se používá stříbro a zlato. Při tvarování některých částí sestavy je používána špičková technologie a každá část je dokončována speciálními procesy, které jsou vysoce ceněny po celém světě.

Nápojové a dezertní soupravy Zepter byly vytvořeny týmem složeným ze specialistů ve svém oboru: procesních inženýrů, fyziologů, degustátorů, psychologů a designérů.

Samotný proces výroby je velmi složitý. Je zřejmé, že takové jedinečné produkty mohly být vyrobeny pouze spojením vědeckých poznatků, řemeslné zručnosti a uměleckého designu.

PERFEKTNÍ DOPLNĚK PRO VÁŠ STŮL!