HYPERLIGHTEYEWEAR

VIZTE LÉPE. CIŤTE SE LÉPE. MYSLETE LÉPE. PODÁVEJTE LEPŠÍ VÝKON

Brýle Hyperlight poskytují aktivní hyperlight terapii, která udržuje, posiluje a revitalizuje organismus – nositele – na kvantové úrovni. Brýle Hyperlight chrání před škodlivými paprsky jakéhokoli umělého osvětlení, slunečním zářením a světlem z elektronických zařízení a zejména před jejich kombinovaným účinkem, kterému jsme nevyhnutelně vystaveni 24 hodin denně.

Kvantové hypersvětlo vzniká průchodem světla přes čočku Quantum Hyperlight Optic®, což pozitivně ovlivňuje jak zrak, tak funkci mozku. To přispívá k celkovému zlepšení fyzického a duševního zdraví nositele, a tím optimalizuje jeho výkon.

  • Brýle Hyperlight zvyšují koncentraci, pozornost a paměť
  • Hyperlight Eyewear zvyšují produktivitu a efektivitu
  • Hyperlight Eyewear pomáhají rychleji a lépe se rozhodovat
  • Hyperlight Eyewear podporují optimální duševní výkon při intenzivním duševním přetížení

KOMU PROSPÍVAJÍ BRÝLE HYPERLIGHT EYEWEAR?

Každému, kdo se o sebe stará a tvrdě pracuje a má aktivní životní styl. Všem, kdo jsou denně vystaveni nebezpečnému slunečnímu záření, ale i umělému osvětlení v interiérech (dům, práce, škola, koncerty, obchodní centra atd.).

Brýle Hyperlight představují jedinečné řešení pro zlepšení zraku i mozkových funkcí, protože blokují škodlivé záření a současně je přeměňují na optimální rozsah kvantového hypersvětla, které odráží ideální symetrii identickou s biologickými strukturami.

HYPERLIGHT BRÝLE VÁM POMOHOU BÝT VITÁLNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ A ÚSPĚŠNĚJŠÍ

Eyewear-for-everyone

Čočky Quantum Hyperlight® Optic s jedinečnými vlastnostmi a špičkovou kvalitou jsou vyrobeny pomocí švýcarské technologie a jsou mnohem lepší než běžné čočky: jsou navrženy pro vaše lepší zdraví, lepší kognitivní schopnosti, lepší vzhled a lepší kvalitu života. Tímto způsobem přispívají k našemu poslání.

Čočky Quantum Hyperlight® Optic jsou na obou stranách potaženy nejjemnějšími ochrannými vrstvami. Snadno se udržují, jsou odolné proti poškrábání a mají dlouhou životnost. Kvalitní výroba čoček a obrouček dělá z brýlí Hyperlight Eyewear špičkový a elegantní produkt.


MEZINÁRODNÍ OCENĚNÍ

Patentovaná nanotechnologie založená na fullerenu C60 a objevy hyperharmonizovaného a hyperpolarizovaného světla získaly řadu prestižních mezinárodních ocenění.

Zepter-Tesla-3CZ

Hyperlight Eyewear Glasses Indoor

Hyperlight Eyewear Glasses