PŘEKROČENÍ STÁVAJÍCÍCH PRAVIDEL LUXUSU

Naše parfémy vyrábíme v nádherné a kouzelné zemi Provence.

Znovuobjevujeme jedinečné umění dávných mistrů parfémů a věrně následujeme metody předávané z generace na generaci, a tak vytváříme vůně, harmonie a pocity, které byly považovány za ztracené.

Každá rostlina je usušena, dlouho louhována v superjemném lihu a poté jemně lisována. Tím se z rostlin vytáhne jejich neodmyslitelná esence, kterou náš parfumér míchá podle svých tajných receptur. 

Naším talentem je vytvářet nové voňavé esence s pomocí silic, které jsme našli v této části Provence.

Jedinečné parfémy vám nabídí VÁŠ osobitý podpis.

luxury_overdose-(1)

LUXURY OVERDOSE

LE PERFUME (Unisex)

Le Parfum, to je kompletní aroma pomerančového květu, jemně zahalujícího orientální a květinové tóny. Je to moderní umění nosit a navrhovat parfémy spojením kořeněných tónů růžového pepře a orientálních tónů santalového dřeva, pižma a jantaru. Svěží energická orientální vůně je jedinečnou kombinací díky svěžímu závěru z absintu a břečťanového listu.

Svrchní tóny: Žlutá mandarinka, listy břečťanu, růžový pepř
Střední tóny: pomerančový květ, jasmín Sambac, ylang ylang, pelyněk
Základní tóny: Pačuli, santalové dřevo, kašmírové dřevo, vanilka, amber, pižmo Pačuli, santalové dřevo, kašmírové dřevo, vanilka, amber, pižmo

le_parfum-(1)

LUXURY OVERDOSE

BLACK ORCHID (Unisex)

black_orchid-(1)


Podlehněte sofistikovanosti a smyslnosti té nejunikátnější a nejelegantnější květiny, černé orchideje, a zažijte výjimečnost v celé její kráse.

V popředí se skrývá hojná dávka kalábrijského bergamotu a růžového pepře a pod ním čistá vůně kardamomu a černé orchideje, které spojují parfém v nezapomenutelnou stopu.

Černá orchidej evokuje čistý magnetismus a jedinečný luxus letních nocí.

Svrchní tóny: kalábrijský bergamot, růžový pepř
Střední tóny: Černá orchidej, kardamom, pelargonie
Základní tóny: Krémový jantar, ambrové dřevo, pískavice řecké seno, vzácné dřevo, bílé pižmo

LUXURY OVERDOSE

PLUIE D'OSMANTHE (Femme)

Sladká smyslnost vonokvětky a osvěžení ranní rosou, sametové tóny indické Davany, opojná sladkost jasmínu smíchaná s růžemi a umocněná myrhovými tóny, živočišná síla jantaru, pižma a pačuli, dělají z Pluie d'Osmanthe jedinečnou, svěží a tělesnou vůni. Tato jemná alchymie odhaluje okouzlující parfém, který uvolňuje svou neodolatelnou smyslnost, jakmile se dotkne vaší pokožky a nikdy vás neopustí!

Svrchní tóny: bergamot, mandarinka, pelyněk, černý rybíz
Střední tóny: vonokvětka, kapka rosy, měsíček, jasmín, růže
Základní tóny: santalové dřevo, kašmírové dřevo, myrtha, pačuli, vanilka, jantar, fazole tonka, pižmo

pluie_d_osmanthe-(1)

LUXURY OVERDOSE

EXTATIC GARDENIA (Femme)

Svůdná vůně jasmínu, růže a jantaru se snoubí se smyslnou vznešeností gardénie a pižma a vytváří elegantní a nadčasovou ženskou vůni.  Fascinující souhra pomerančového květu a bílého dřeva dodává vůni nádech orientálního tajemství a luxusního olfaktorického požitku. Extatic Gardenia je dokonale sehraná symfonie tónů, která okouzlí a omámí smysly.

Svrchní tóny: květ pomerančovníku, růže
Střední tóny: gardénie, jasmín, jantar
Základní tóny: vanilka, bílé dřevo, pižmo

extatic_gardenia-(1)

Luxury_Overdose_Zepter

LUXURY OVERDOSE DISCOVERY SET 

Sada parfémů Luxury Overdose se skládá z 10ml znovuplnitelných flakonů s rozprašovačem v kovovém pouzdře, který obsahuje čtyři nejoblíbenější vůně této značky.

Black  Orchid, Extatic Gardenia, Pluie d`Osmanthe and Le Parfum. 

Oddejte se čichovým zážitkům této čtveřice francouzské Haute Parfumerie a buďte si jisti, že kdekoli se ocitnete, zanecháte dlouhotrvající dojem.

Ať už se jedná o služební cesty, víkendové pobyty ve městě nebo dálkové cesty, naše luxusní minisada je vše, co potřebujete. Pohodlně ji zabalíte na cesty, obdarujete jí svého blízkého nebo si ji jen tak uložíte do kabelky.

PLO-SET-4X10  Luxury Overdose Discovey Set 4 x 10 ml

discovery_set-(1)