KOMPLEXNÍ ČISTICÍ SYSTÉM

Spojením nejmodernější technologie a přirozené síly páry KOMPLEXNÍ ČISTICÍ SYSTÉM 6 V 1, Zepter Tuttoluxo, nabízí dokonalý zážitek z čištění, který předčí všechna konvenční čisticí zařízení. Díky 6 hlavním funkcím, 3 patentovaným systémům, 4 úrovním filtrace, inteligentním manipulačním funkcím a široké škále dodávaného příslušenství se komplexní čisticí zařízení Zepter snadno ovládá a udržuje.

Použitím nejvýkonnějšího dezinfekčního prostředku, vodní páry, chrání Tuttoluxo naše zdraví a životní prostředí a zároveň dosahuje profesionálních výsledků čištění na jakémkoli typu povrchu. Díky profesionální žehličce jednoduše zmizí z oblečení veškeré záhyby. Pára pronikne hluboko do tkanin, dezinfikuje je, ale zároveň je chrání.

Technologicky vyspělé a multifunkční, kompatibilní s řadou příslušenství, které se perfektně hodí k jakémukoli druhu použití, povrchu nebo oděvu.

Proč mít šest samostatných zařízení, když můžete mít jedno, které umí všechno?

Tuttoluxo2_fullwidth

1. VYSÁVÁNÍ – MOKRÉ A SUCHÉ

pomocí vodního filtru

TUTTOLUXO je vysoce výkonný vysavač. Lze jej použít v jakékoli situaci ke snadnému a efektivnímu čištění: SUCHÉ VYSÁVÁNÍ ke zbavení se nečistot a prachových částic a mokré vysávání k odsávání všech druhů rozlitých tekutin.

Tuttoluxo kromě vysávání také filtruje vzduch pomocí jedinečného patentovaného rozprašovacího systému, který chytře zachycuje všechny prachové částice a odstraňuje ze vzduchu i ty nejmenší částečky prachu. Žádný vakuový sáček to nikdy nedokázal se svým propustným papírovým „filtrem“.

2. PARNÍ ČIŠTĚNÍ A DEZINFEKCE

Pára má při čištění mnoho využití a výhod!

Vysoká teplota páry sterilizuje a dezinfikuje, čímž zabíjí všechny bakterie a choroboplodné zárodky. Tlak páry snadno odstraní i ty nejodolnější nečistoty a špínu bez použití škodlivých chemikálií a dosáhne i do těch nejmenších prostor, kam se většina běžných čisticích zařízení nedostane.

Užijte si přirozenou dezinfekční sílu páry s Tuttoluxo!

3. PARNÍ ČIŠTĚNÍ A VYSÁVÁNÍ

obojí zároveň

Tuttoluxo posouvá parní čištění i vysávání o krok dále tím, že spojuje jejich silné stránky.

Nepřetržitý tlak páry a vysoká teplota 148 °C sterilizuje při pronikání hluboko do koberců, matrací nebo čalounění a zabíjí i roztoče, zatímco účinný motor vysavače odsává nečistoty i roztoče. Je uživatelsky přívětivý, nádobu lze doplňovat za provozu bez ztráty času.

TUTTOLUXO je prostě DOKONALÝ!

4. PROFESIONÁLNÍ PARNÍ ŽEHLENÍ

Svisle i vodorovně

Žehlička Tuttoluxo je praktická a profesionální, nabízí nesrovnatelné dezinfekční a osvěžující vlastnosti, které běžné domácí žehličky nemohou slíbit.

Prostřednictvím doplňování vody je zajištěn konstantní tlak páry v průběhu žehlení, a to horizontálního i vertikálního. Dosahuje výsledků jako při chemickém čištění, využívá pouze sílu páry a šetří čas i peníze. Chrání i ty nejchoulostivější tkaniny, včetně hedvábí, manšestru, vlny či kašmíru.

5. ČIŠTĚNÍ VZDUCHU A AROMATERAPIE

Luxus čistého vzduchu

Zdravý vzduch již není samozřejmostí, zvláště když jsou astmata a alergie na vzestupu. To je důvodem, proč výzkumníci z Zepteru vyvinuli technologii Tuttoluxo, kterou lze využít rovněž k čištění vzduchu.

Filtrační systém filtruje téměř 100 % prachových částic, které projdou spotřebičem. Čistí vzduch, který dýcháme. Obyčejný vysavač roznáší nečistoty z koberců do vzduchu, který dýcháme, zatímco Tuttoluxo zároveň čistí koberce i vzduch.

Zlepšete si náladu, osvěžte vzduch a dopřejte si relax v oáze pohody; stačí přidat pár kapek vůní Zepter do nádržky s čistou vodou.

6. ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU

Wellness oáza

Bolesti hlavy jsou častým problémem, ale málokdo ví, že jsou často způsobeny nekvalitním vzduchem v našich domácnostech. Další výjimečnou funkcí Tuttoluxo je, že dokáže z našich domovů udělat zdravější místo tím, že po místnostech rozfouká vzduch nabitý vlhkostí. Suchý vzduch má za následek suchou pokožku, roztřepené vlasy, nekvalitní spánek, zhoršené příznaky alergií a astmatu, časté nachlazení, chřipku a onemocnění dýchacích cest, bolesti v krku, krvácení z nosu a suchý kašel.

Vzduch můžete zvlhčovat dvěma způsoby: „napařením“ pomocí pružné hadice „vaporizací“ pomocí volitelného příslušenství. TUTTOLUXO navrací vlhkost suchému, vyprahlému zimnímu vzduchu, zlepšuje vaše zdraví a dýchání se opět stává potěšením.

VYNIKAJÍCÍ VLASTNOSTI TUTTOLUXO

HYGIENICKÝ

Dva výkonné ohřívače (2 x 1050 W) vytvoří během pár minut páru o teplotě přibližně 148 °C. Tato vysoká teplota zabíjí choroboplodné zárodky, bakterie, mikroby, viry, roztoče a další mikroskopické organismy, které žijí v kobercích, matracích a nábytku a mohou způsobit vážné zdravotní problémy, např. astma a alergie. 

Konstrukce kotlového systému poskytuje stálý a nepřetržitý tlak i při těch nejnáročnějších úkolech. Zásobník lze doplnit vodou ihned, bez čekání na vyhladnutí.

VÝKONNÝ

Tuttoluxo nabízí nepřetržitý výkon. Tlak páry je 450 kPa (4,5 bar). Silný proud páry rozdrtí i ty nejodolnější nečistoty, zatímco výkonný sací motor všechny nečistoty vysaje. 

S Tuttoluxo je možné vysávat a zároveň čistit parou místa, která se dříve zdála nevyčistitelná! K nastavení sání pro každou situaci stačí jediný dotyk prstem. Rychle zvyšíte nebo snížíte rychlost vysávání přímo na rukojeti, bez zastavení, bez námahy a bez větší spotřeby energie! 

Tuttoluxo je výkonný a nemusíte čekat, až vychladne a znovu se zahřeje jako jiné systémy parního čištění.

VYKONÁVÁNÍ

Sací motor Tuttoluxo je mistrovským dílem. Má výhody motoru o výkonu 1200 W, ale jeho účinnost se rovná účinnosti motoru o výkonu 1600 W. Tuttoluxo je chytré zařízení, je výkonnější, účinnější, úspornější, šetrnější k životnímu prostředí... zkrátka chytřejší. Na velikosti nezáleží – na životnosti ano!

CENOVĚ EFEKTIVNÍ

Už nikdy nebudete muset utrácet za drahé a nebezpečné čisticí prostředky. Už nikdy nebudete muset utrácet za sáčky a filtry do vysavače: Ušetříte až 100 % na sáčcích do vysavačů, ušetříte až 100 % na chemických čisticích prostředcích

Pára je velmi účinná – z jednoho litru vody se vyrobí přibližně 1 000 litrů páry a díky chytrému designu přístroje Tuttoluxo lze nádobu doplňovat i během provozu, takže pára nikdy nedojde. S Tuttoluxo ušetříte čas při úklidu i žehlení!

Chytré zařízení, které vás upozorní, když dojde voda v nádržce. Účinný sací motor přístroje Tuttoluxo pracuje s nižším příkonem, než je jeho výkon, takže šetří i peníze za elektřinu!

A jak lépe ušetřit peníze za lékařské výdaje a poplatky u lékaře než udržováním čistého a zdravého domácího prostředí? Náš domov je prvním útočištěm před nástrahami moderního života.

Tuttoluxo_Zepter

FILTRY TUTTOLUXO – OMYVATELNÉ A S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ

1. FILTR PLOVÁKU 

zachytává větší nečistoty, které nezachytí proud Systému vodní mlhy (Spray systém), a proto představuje důležitý prvek, který chrání filtr nasávaného vzduchu.

2. FILTR NASÁVANÉHO VZDUCHU 

čistí vzduch procházející přístrojem nejen od nepříjemných pachů, ale zabraňuje také tomu, aby se do spotřebiče dostaly malé částice, které nebyly plně odfiltrovány Spray systémem.

3. POLYESTEROVÝ FILTR

polyesterový filtr nacházející se na výstupu vzduchu na zadní straně slouží k zachytávání částeček o velikosti pouhých 0,3 mikronu a zachytává vše, co uniklo předchozím stupňům filtračního systému. Polyesterový filtr se používá především pro snížení hluku, a činí tak z přístroje TUTTOLUXO 6S jeden z nejtišších spotřebičů své třídy na světě.

4. VSTUPNÍ FILTR MOTORU

je navržen tak, aby zabránil pronikání různých částic (z koberců, domácích zvířat nebo čehokoli jiného) do motoru. Slouží také k filtrování chladicího vzduchu motoru, což je jedinečná funkce, kterou lze nalézt pouze u modelů Tuttoluxo.

HEPA filtr (vysoce účinný filtr pevných částic) – volitelný.

Technologie HEPA filtru zajišťuje maximální účinnost při zachytávání 99,97 % prachových částic, dokonce ještě menších než 0,3 mikronu. HEPA filtr rovněž pomáhá likvidovat mikroorganismy v ovzduší uzavřených místností.