ZLEPŠETE KVALITU SVÉHO ŽIVOTA

KOMFORT V KAŽDÉ KAPCE

Nečistá voda má vliv nejen na naše zdraví. V našich domácnostech, kde se voda využívá kromě pití k mnoha účelům, je její špatná kvalita obtíží a zdrojem problémů v každodenním životě. Vodní kámen je pravděpodobně tím největším problémem. Tvoří se vždy při ohřívání vody a denně používaná tvrdá voda stimuluje jeho tvorbu.

Voda je v přírodě univerzálním rozpouštědlem a rozpouští minerály – především vápník a hořčík – při pohybu půdou a horninou. Tyto rozpuštěné minerály jsou dvěma faktory, které jsou nejvíce zodpovědné za tvrdou vodu. Čím více minerálních látek voda obsahuje, tím je tvrdší.


BEZPEČNÉ A EKOLOGICKÉ

Pro boj s tvrdou vodou bylo vynalezeno již mnoho metod. Jejich snahou je vždy změkčení vody, avšak většina systémů je velmi drahá a ne zcela účinná. Společnost Zepter poskytla dokonalé řešení problému s tvrdou vodou ve vaší domácnosti. Zlepšete své zdraví, chraňte si jej a zvyšte úroveň svého života.


CO DĚLÁ S VODOU CLEANSYMAG ?

V CleanSymag, který je uchycený přímo v potrubí, vzniká elektromagnetické pole. Pole má proměnnou akustickou frekvenci v rozsahu od 1 do 5 kHz. Různé frekvence ovlivňují různé minerály a ničí molekulární vazby mezi těmito minerály a vodou, se kterou jsou kombinovány.

Krystaly vápníku a dalších minerálů, které mají ve studené vodě ostré tvary, se zmenšují a zakulacují, čímž ztrácejí většinu své schopnosti slučování. V důsledku mikro tření mezi těmito minerálními molekulami a usazeninami vodního kamene se vodní kámen rozpouští a odstraňuje. Na stěnách zařízení a v jeho okruhu se nesrážejí minerální soli, díky čemuž se netvoří se vodní kámen.

Magnetické pole snižuje povrchové napětí vody, která se tak stává lepším rozpouštědlem. S CleanSymag má voda stejnou tvrdost, ale neztrácí své základní organické a chemické vlastnosti. Vytvořené pole zlepšuje rozpustnost kyslíku ve vodě a stabilizuje pH vody. Díky většímu množství rozpuštěného kyslíku a zadrženému obsahu vápenatých iontů ve vodě CleanSymag usnadňuje asimilaci vody lidským tělem.

CleanSymag zlepšuje také vzhled prádla. Vlákna jsou měkčí a méně náchylná k poškození. Jejich barvy zůstávají déle syté. Nečistoty se rychleji a snadněji odstraňují z dlaždic, toalet a umyvadel. Už žádné žluté skvrny. Už žádné šmouhy na skle a nádobí.


VÝHODY PRODUKTU:

  • CleanSyMag zabraňuje předčasné výměně spotřebičů ve vaší domácnosti.
  • Za opravu a výměnu domácích spotřebičů zaplatíte o čtvrtinu méně.
  • Snižuje účty za energii až o 40 %*
  • Prodlužuje životnost domácích spotřebičů o 30 %
  • Chrání proti korozi
  • Utratíte o 30 % méně za prací prostředky!
  • Šetří váš drahocenný čas. Zajistí až o 30 % rychlejší ohřev vody v boilerech a ústředním topení!

* Konečné skóre závisí na fyzikálně chemických vlastnostech vody, jako jsou: teplota, pH vody, tvrdost a další faktory