OBJEVTE SVOU CHUŤ

Ať už jste milovník kávy nebo čajový snílek, stylový a funkční ZEPRESSO TREND nabízí vše, po čem toužíte, pokud jde o kvalitu a chuť. Zepresso Trend je nezbytný moderní spotřebič; je malý a lehký, jednoduchý k použití a snadno se udržuje. Je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které splňují nejpřísnější světová kritéria.

Zepresso Trend je přístroj nové generace na horké i studené nápoje připravované z kapslí. Nejmodernější technologie jsou zárukou, že široká škála nápojů vždy zaujme svou kvalitou. Stroj se snadno ovládá a během okamžiku je připraven na další šálek horkého nebo studeného nápoje.

Zlatá barva se perfektně hodí k tradičnímu, noblesnímu a vytříbenému vkusu, zatímco hravý design Mondrian vyhovuje svobodnému a výstřednímu vkusu. Trendy design a inovativní technologie pro lidi, kteří požadují nejvyšší standardy!

AKTIVUJTE SVÉ SMYSLY

Odemknutí jedinečných chutí nejlepších kávových zrn na světě začíná již v procesu pražení. Vybrali jsme ta nejkvalitnější kávová zrna pocházející z nejlepších oblastí pěstování kávy, upražili jsme je tradičními metodami a uchovali jedinečnou chuť a příchuť kávy, kterou si můžete vychutnávat den co den.

Náš luxusní výběr, který si oblíbí každý milovník kávy, vám dopřeje vynikající explozi chutí s každým šálkem. Pyšní se intenzivní směsí kávy Arabica a Robusta, která je dodávána v balení po 10 kapslích, jež jsou kompatibilní také s kávovary Nespresso®.

Uspokojte své chutě výběrem z různých druhů káv.

Zepter-Zepresso-Coffee-(2)

ZeprezzoTrend_Zepter